Eagerly

Eagerly ontwerpt en maakt slimme websites, die bezoekers optimaal bedienen en maximaal focussen op uw doelstellingen. Slim door redactioneel vriendelijke integraties met cursusadministratie, ticketing, CRM, en personalisatie- en analyse software. Eagerly werkt met veel plezier al voor verschillende Cultuurconnectie leden.

Diensten

Eagerly is specialist op het gebied van realisatie en beheer van intelligente websites en online middelen zoals direct mailings/nieuwsbrieven en webbased narrowcasting. Eargerly maakt fraaie maar bovenal conversie gedreven websites en is ijzersterk in maatwerk integraties van externe applicaties als (cursus)administratie, ticketing, CRM, en personalisatie- en analyse software.

Doelgericht, samenwerkend
Vanuit uw doelstellingen ontwikkelt Eagerly een website die maximaal bijdraagt aan het bereiken en bedienen van uw doelgroep. Eagerly biedt daarin:

  • onderscheidend, faciliterend webdesign
  • gebruiksvriendelijke interfaces die werken op álle apparaten
  • betaalbare techniek (Open-Source), optimaal onderhoud, veilig en betrouwbaar
  • keiharde garanties, proactief advies en laagdrempelige ondersteuning
  • redactionele efficiëntie, door slimme koppelingen met andere software, handige fotobewerking in het CMS en slimme feeds voor externe sites, zodat uw marketeers tijd besparen voor andere zaken
  • integratie: tientallen kant-en-klare oplossingen die de koppeling tussen o.a. cursusadministratiesoftware kaartverkoopsystemen en CRM pakketten verzorgen
  • maatwerk in het bepalen van de optimale configuratie voor uw organisatie en proces

Eagerly kiest heel bewust voor culturele opdrachtgevers, omdat de materie hen boeit en motiveert. Daarbij is de samenwerking laagdrempelig, pragmatisch en constructief. Er is ruimte en aandacht voor kwaliteit en amper bureaucratie. Precies daar willen zij met hun multidisciplinaire team een toegewijde bijdrage aan leveren.

Google Analytics of Matomo?

Google Analytics wordt mogelijk verboden en de overstap naar de nieuwe versie Google Analytics 4 gaat met veel moeite gepaard. Een alternatief is Matomo om uw websitegegevens bij te houden. Het is gebruiksvriendelijker en Matomo stuurt de verzamelde gegevens naar een eigen database, op een eigen serverruimte. Gebruikers houden volledige controle en zeggenschap over hun gegevens.

Eagerly organiseerde een webinar over de overstap naar Google Analytics 4 en de mogelijkheden van Matomo. U kijkt het webinar hier terug.

Omschrijving ledenvoordeel

  • kosteloos adviesgesprek, voor een vrijblijvende analyse van uw online middelen en rapportage van quick-wins
  • exclusieve korting van 10% korting op de initiële ontwikkeling van uw website (bij trajecten vanaf 20.000,- euro).

Contactgegevens

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Eagerly? Kijk op www.eagerly.nl voor meer informatie over wat zij doen en hun portfolio. Wilt u een vrijblijvend, oriënterend adviesgesprek aanvragen? Neem dan contact op met Matthijs Reerink (m.reerink@eagerly.nl) of bel (030 7853179). Proef van hun kunnen en bel bij een volgend online vraagstuk Eagerly voor een concreet advies in 5 minuten.