HIT Profit

Je bent ondernemer in de cultuursector. Resultaat haal je door het verhogen van je opbrengsten en het verlagen van je kosten. Het scherp inkopen van energie, verduurzamen en voldoen aan wetgeving wordt voor jou steeds belangrijker. Maar waar begin je? Je mist kennis over de markten en regelgeving en je hebt niet de tijd en ambitie om je erin te verdiepen.

HIT Profit logo

HIT Profit helpt je in 3 overzichtelijke stappen

1. We verkleinen je energiebehoefte
2. We passen duurzame oplossingen toe die renderen
3. De resterende energie kopen we kostenefficiënt en slim in.

Over HIT Profit

HIT Profit is het onafhankelijke kenniscollectief voor energie. We delen proactief onze kennis en voeren de regie op je energiezaken. Het resultaat? Volledige ontzorging, beperken van verbruik en kosten en voldoen aan alle wet- en regelgeving omtrent energie en duurzaamheid.

Dagelijks werken we met meer dan 60 mensen voor onze klanten. Of het nu gaat om Energie Analisten, adviseurs of Inkopers, we hebben de ervaring en kennis in huis. We geloven in een persoonlijke aanpak. Mensen doen zaken met mensen en de praktijk is soms net even anders. Daar maken we het verschil.

Voldoen aan wetgeving

Naast een directe besparing en verduurzaming voldoe je tevens aan de huidige wet- en regelgeving zoals de Wet milieubeheer en Informatieplicht.

José van den Hurk (directeur Cultuurhuis Wherelant) over HIT Profit:
“HIT Profit ontzorgt ons compleet. Ze zorgen niet alleen voor een goede inkoop maar begeleiden ons ook om uiteindelijk minder energie te gaan verbruiken en daarmee ook te voldoen aan wet- en regelgeving. Sinds 2013 zijn wij klant bij HIT Profit en hebben buiten de ontzorging ook nog eens fors kunnen besparen op onze totale energiekosten. Als iemand vragen heeft, laat ze gerust contact met me opnemen”.

Ledenvoordeel

  • Kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek
  • Inkoopscan
  • Geen activatiekosten à € 500,- bij afsluiten abonnement
  • Én een jaarlijkse korting van € 250,- op uw abonnement
Arthur Bres

Contactgegevens

Benieuwd wat wij concreet voor u kunnen betekenen? Neem contact met op met Arthur Bres via arthur@hitprofit.nl of servicedesk@hitprofit.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 06-42486061 of 013-5719913. Kijk voor meer informatie op onze speciale Cultuurconnectie-website www.hitprofit.nl/cultuurconnectie