Doe ook in 2017 weer mee aan de Iktoon collectieve promotiecampagne!

Iktoon

In 2016 is de collectieve promotiecampagne Iktoon van start gegaan. De campagne “Nederland Ontdekt Zichzelf’ en de Week van de Amateurkunst (WAK) zijn hier onderdeel van geworden en zijn hiermee komen te vervallen. Met vijftien landelijke organisaties, waaronder Cultuurconnectie, maken we ons sterk om de waarde van cultuurparticipatie voor individu en samenleving breder zichtbaar te maken. Om de campagne groot te maken hebben wij u ook nodig.

Wat is Iktoon? 
Iktoon is de landelijke promotiecampagne van kunst en cultuur. In de maand juni tonen verenigingen en individuen die in hun vrije tijd creatief actief zijn wat ze in huis hebben. Het bundelen van al deze activiteiten onder de iktoon-vlag is de kans om samen te werken aan de zichtbaarheid en herkenbaarheid van amateurkunst. Deelname aan de Iktoon campagne is gratis.

Iktoon agenda
1 t/m 30 juni 2017 Landelijke campagne Iktoon
1 juni 2017 Kick-off Iktoon campagne
2 juni 2017 Nacht van de Creatieve Kracht
Juni 2017 Festival Bombarie, Jaarbeurs Utrecht

Iktoon social media en festivalagenda
Iktoon heeft op haar website een landelijke festivalagenda. In deze agenda kunt u uw activiteiten, die plaatsvinden in de maand juni, plaatsen. Dit kan nadat u bent aangemeld bij Iktoon. Via Facebook en Instagram zal Iktoon aandacht genereren voor de activiteiten in de festivalagenda.

Toonkit Iktoon
Maak gebruik van de toonkit. In de toonkit vindt u tips voor het organiseren van activiteiten en campagnemateriaal dat u kunt inzetten bij de promotie van uw activiteit(en). Zo laat u zien dat u onderdeel bent van Iktoon en tonen we met elkaar hoe divers en kleurrijk kunst in Nederland is. Meld u aan om gratis gebruik te kunnen maken van de toonkit.

Iktoon Nacht van de Creatieve Kracht
Op 2 juni 2017 staat de Nacht van de Creatieve Kracht gepland. Binnen de campagne Iktoon is exclusief voor De Nacht van de Creatieve Kracht eigen templates ontwikkeld. De templates kunt u van het Ledennet downloaden. We roepen u op om op 2 juni 2017 in de avond uw deuren open te stellen voor het publiek met leuke en ludieke activiteiten en deze te delen in de festivalagenda van Iktoon.