HIT Profit

Steeds meer bedrijven zoeken naar duurzame oplossingen voor hun energie. HIT Profit stimuleert deze ontwikkeling. Met de HIT Energy Solution helpen zij bedrijven om duurzaam te ondernemen. Dit doen zij conform de Wet Milieubeheer, die bedrijven verplicht om aan energiebesparing te doen.

HIT Energy Solution

De HIT Energy Solution is een online portal dat duurzaam ondernemen voor bedrijven eenvoudig maakt. De HIT Energy Solution monitort uw energieverbruik en geeft u concrete besparingsmogelijkheden. Zo bespaart u jaarlijks grote bedragen op uw energiekosten en u voldoet aan de eisen van de Wet Milieubeheer. Duurzaam ondernemen en besparen dankzij de Energy Solution.

Download via deze link de flyer over HIT Energy Solution.

Over HIT Profit

HIT Profit is het toonaangevende inkoop- en kenniscollectief voor ondernemend Nederland en helpt ondernemers bij de inkoop en advisering op het gebied van energiezaken. Een zaak die een organisatie draaiende houdt, maar die veel tijd en moeite kost. Hit Profit bevordert innovatief en duurzaam ondernemerschap zodat uw onderneming voldoet aan de eisen van de Wet Milieubeheer. Zo bespaart u tijd en kosten, die u direct weer in uw eigen onderneming kunt investeren.

José van den Hurk (directeur Cultuurhuis Wherelant) over HIT Profit:
“HIT Profit ontzorgt ons compleet. Ze zorgen niet alleen voor een goede inkoop maar begeleiden ons ook om uiteindelijk minder energie te gaan verbruiken en daarmee ook te voldoen aan wet- en regelgeving. Sinds 2013 zijn wij klant bij HIT Profit en hebben buiten de ontzorging ook nog eens fors kunnen besparen op onze totale energiekosten. Als iemand vragen heeft, laat ze gerust contact met me opnemen”.

Ledenvoordeel

  • Kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek
  • Inkoopscan
  • Geen activatiekosten à € 250,- bij afsluiten abonnement
  • Én een jaarlijkse korting van € 250,- op uw abonnement

Contactgegevens

Benieuwd wat wij concreet voor u kunnen betekenen? Neem contact met op met Frank van Oers via f.vanoers@hitprofit.nl of servicedesk@hitprofit.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 06-29017898 of 013-5719913. Kijk voor meer informatie op onze speciale Cultuurconnectie-website www.hitprofit.nl/cultuurconnectie