Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Vanuit kennis op deze vakgebieden werkt zij onder andere voor organisaties uit de culturele sector. Cultureel ondernemerschap is binnen deze organisaties duidelijk aanwezig waarbij zij meerdere uitdagingen hebben. Door marktwerking zijn culturele organisaties genoodzaakt de lat steeds hoger te leggen bij het realiseren van hun doelstellingen, bedrijfsmatig te werken, kosten te beheersen en aanvullende inkomsten te genereren.

De Mazars specialisten van de Sectorgroep Cultuur adviseren u hier graag over. Kwaliteit binnen ethische en wettelijke kaders is wat u van de diensten van Mazars mag verwachten. Vertrouwen in hun oordeel is de reden dat zij bestaan. En dat vertrouwen willen zij voortdurend (blijven) verdienen.

Ledenvoordeel

Voor leden van Cultuurconnectie gelden sterk gereduceerde tarieven voor onder andere HR en VPB scans, 10% korting op controleopdrachten bij opdrachten groter dan € 25.000 en 5% korting op overige dienstverlening.

Contact

Egon de Prouw
Director Audit & Assurance | Sectorleider Cultuur
Tel.: +31 (0)88 277 10 24
E-mail: egon.deprouw@mazars.nl