STEAD Advisory

Voor al uw vastgoedvraagstukken

STEAD Advisory begeeft zich op het snijvlak van vastgoed en cultuur. Zij begeleiden uw vastgoedvraagstukken en kijken samen met u naar de juiste passende huisvesting voor uw organisatie. Dat doen zij vanuit het perspectief dat u zo optimaal mogelijk moet kunnen functioneren in uw huisvesting.

Vanuit hun jarenlange ervaring en opgebouwde kennis met betrekking tot het realiseren van passende huisvesting voor culturele instellingen zowel op het vlak van gebruik als het begeleiden van bouwprocessen zijn zij de ideale partner voor u: zij ontzorgen u, verrijken uw organisatie met kennis over bouwen en dragen zorg dat u aan het einde van het project kan terugkijken op een geslaagde verbouwing, ontwikkeling of renovatie die de kwaliteit heeft die u mocht verwachten en binnen budget gerealiseerd is. Uiteraard kunnen zij u ook reeds in de studie- en verkennende fase bijstaan. Haalbaarheidsstudies voor huisvestingsvraagstukken stellen zij graag met u op. STEAD Advisory is werkzaam zowel voor de culturele instellingen zelf als voor de overheden die betreffende vastgoed in veel gevallen in eigendom hebben.

In het verleden heeft STEAD Advisory onder andere een studie gedaan naar de herhuisvesting van Dans Ateliers in Rotterdam, de begeleiding van het ontwerpproces voor De Nieuwe Nobelaer te Etten-Leur tot en met aanbesteding namens de gemeente Etten-Leur en de begeleiding van de initiatieffase van het project renovatie Museum Boijmans Van Beuningen tot en met politieke besluitvorming namens de Gemeente Rotterdam. Momenteel werken zij onder andere voor de Gemeente Den Bosch als projectleider voor de nieuwbouw van het Theater aan de Parade en begeleiden zij Theater Zuidplein te Rotterdam bij hun nieuwe huisvesting die momenteel gerealiseerd wordt.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Kijk dan op de informatiepagina van preferred supplier STEAD Advisory. Heeft u vastgoedvraagstukken? Neem vrijblijvend contact op met Richard van Bladel, telefoon 06-29533776 of richard@steadadvisory.com