Praktische gids voor een gezond bedrijf

Gezonde en vitale werknemers zijn de motor van een succesvol bedrijf. Want als uw mensen goed in hun vel zitten, hebben zij daar niet alleen privé, maar ook op het werk voordeel van. Dat blijkt uit allerlei onderzoeken. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en hebben meer zin om te werken. Vitale werknemers zijn productiever en minder vaak ziek. 

Voor u als werkgever zijn werknemers met een gezonde leefstijl dus heel waardevol en kostenbesparend. Toch vinden veel werkgevers het lastig om betrokkenheid te tonen op het gebied van gezondheid en leefstijl. Leefstijl is namelijk een persoonlijke keuze van de werknemer. Toch kunt u uw werknemers bewust maken hoe zij hun gezondheid positief kunnen beïnvloeden. Door gezondheid binnen uw bedrijf op de kaart te zetten. 

Onze preferred supplier ArboNed heeft een beknopte, praktische gids gemaakt met handige tips, inspirerende voorbeelden en een stappenplan om dit onderwerp ook binnen uw bedrijf op de kaart te zetten.

Download de gids

Meer weten?

ArboNed heeft ook een uitgebreide informatiepagina over dit onderwerp. Bent u op zoek naar algemene informatie over dienstverlening van ArboNed voor leden van Cultuurconnectie en de geboden ledenvoordelen, ga dan naar de pagina van preferred supplier ArboNed.