Kunst & Co, aangenaam kennis te maken!

Een nieuw lid van Cultuurconnectie stelt zich voor

Onlangs heeft Cultuurconnectie weer twee nieuwe leden mogen verwelkomen. Kunst & Co uit Uden stelt zich hieronder aan u voor.

Kunst raakt je en brengt mensen samen. Twee krachtige eigenschappen die ten goede komen aan het welzijn van alle Udenaren. Kunst & Co is er om via kunst te prikkelen, mensen in staat te stellen om hun talent te ontdekken en te verbinden. Samen actief in hét cultureel centrum voor iedereen in Uden!

Kunst & Co is de culturele marktplaats in de gemeente Uden. Ons doel is inwoners van Uden van 1 tot 101 jaar te voorzien van een rijke culturele bagage vanuit cultuureducatie. We stimuleren mensen om creatief te zijn, vrij en anders te durven denken. Zich te ontplooien, te laten verwonderen en hun talent te ontdekken.

Je kunt ons onder andere kennen van het Sinterklaashuis, projecten voor basis- en voortgezet onderwijs, de cursussen op het gebied van muziek, beeldende kunst, theater en dans en de Creatieve Werkplaats. We brengen de KunstKar naar scholen en laten ons op zoveel mogelijk plekken in Uden zien. Er is altijd een expositie te bewonderen in ons pand aan het Mondriaanplein.

Maar dat doen we niet alleen! Samen met de culturele instellingen, vele kunstprofessionals in Uden en daarbuiten en de amateurverenigingen die Uden rijk is laten we Uden kennis maken met kunst en cultuur. Loop gewoon een keer binnen om kennis te maken, je bent van harte welkom!

Contact

Stichting Kunst & Co
Mondriaanplein 16a – 18
5401 HX UDEN
Tel.: 0413 – 26 22 85
URL: www.kunstenco-uden.nl