Totaaloplossing voor uw cursuswebsite

Eagerly is al jaren de webpartner van verschillende Cultuurconnectieleden. Alle opgedane ervaring is nu gebundeld in een krachtig ‘cursus website format’. Een website format gericht op consumenten/liefhebbers van cursussen, uw klanten. Dit format is een whitelabel bouwpakket en wordt na installatie naar believen op maat aangekleed (huisstijl) en uitgebouwd (koppelingen Navision, Cursad, CRM, ticketing). Zo maakt Eagerly kosteneffectief de allerbeste en mooiste website voor uw organisatie. 

Voordelen van het cursus format

Een nieuwe website ontwikkelen is een complexe klus. U moet nadenken over inhoud, structuur, profilering, draagvlak, automatisering, planning, budget en zo een selectie maken uit een woud aan aanbieders. Eagerly bespaart u veel werk en kosten met een zeer volledig format waarin de beste functionaliteiten voor cursusaanbieders zijn gebundeld. Bekijk een demo van het format op www.cursus.website. De value for money is fors: de vanafprijs is normaal €10.000 ex. btw. Dat is slechts eenderde van de normale ontwikkelkosten van een site van deze kwaliteit.

Eagerly biedt leden van Cultuurconnectie tot eind 2020 een extra hoge korting van 50%.

Kosten en baten

Een volwaardige website gebaseerd op het cursus format kost €5.000,- in aanschaf en €5.000,- aan implementatie ter grootte van 50 uur. Daarvoor doet Eagerly het volgende:

  • aanschaf format t.w.v. €5.000,- nu gratis voor leden van Cultuurconnectie
  • opstart, bespreken mogelijkheden en wensen
  • installatie op testdomein, logins aanmaken, toelichting
  • toepassing huisstijl (e.g. logo, fonts, kleuren): 10 uur budget
  • ondersteuning bij ingebruikname / training op afstand: 10 uur budget
  • compleet lanceringsproces, met site op eigen domeinnaam: 10 uur budget
  • projectmanagement en nazorg: 10 uur budget

De jaarlijkse kosten zijn vanaf €1.200,- voor WordPress onderhoud én hosting.

Vrijheid

Het format wordt los voor u geïnstalleerd waardoor het eenvoudig aan te passen is aan uw eigen wensen, zoals huisstijl, maatwerk wensen en -koppelingen. Er is geen afhankelijkheid van andere gebruikers. Bekijk deze voorbeelden: De Kubus, Kunstlink, Fleck.

Functionaliteit

Inclusief
Eagerly biedt veel flexibiliteit. Elke pagina is op te bouwen met vrij inzetbare content stroken (e.g. tekst, foto’s, video, contactpersoon). Daarnaast zijn er slimme modules voor agenda en cursussen (e.g. aanbod, diensten, cursussen) met razend goede filtering op meerdere categorieën.

Maatwerk
Denk aan verregaande toepassing van huisstijl, toevoegen van extra content stroken (faq, maps, kengetallen, sliders, vacatures, etc.) en koppelingen met ticketing, CRM en cursus-administratie (Cursad, Navision).

Waarom Eagerly

Eagerly is al jaren de webpartner van verschillende leden van Cultuurconnectie. Met een team van gedreven webontwikkelaars werkt Eagerly vanuit Utrecht aan de mooiste websites en de beste service voor hun veelal culturele of non profit opdrachtgevers. Zij halen voldoening uit nét dat stapje extra zetten, door sites slim en effectief te maken. Het beste van het werk van Eagerly is nu verzameld in dit format om zo een laagdrempelige toegang tot samenwerking met nog meer leden van Cultuurconnectie mogelijk te maken. Interesse of wilt u meer weten? Bel Matthijs Reerink via telefoonnummer 030-7853179 of stuur een e-mail (m.reerink@eagerly.nl).