Mailing 2021.88.840.JB.jwk

AANPASSINGEN EN UITNODIGING: najaarscongres 2021 Cultuurconnectie
 
ALV_duotone_banner_2021.11


Geachte relatie,

Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen in de persconferentie van het kabinet van 2 november 2021 hebben we besloten het programma voor het najaarscongres, de alv en cao-raadpleging aan te passen. Op woensdag 17 november aanstaande vindt het publiek toegankelijke najaarscongres 2021 van Cultuurconnectie plaats bij Rozet in Arnhem. Dit is nog steeds toegankelijk voor publiek, u kunt er echter ook voor kiezen om het congres via Zoom te volgen. Het netwerkdiner / walking dinner dat ter afsluiting gepland stond is vanwege de nieuwe maatregelen komen te vervallen. Op 18 november 2021 vinden de Algemene Ledenvergadering (ALV) en de cao-ledenraadpleging uitsluitend nog online plaats; deze bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor leden van Cultuurconnectie. Mocht u zich al hebben aangemeld naar aanleiding van de uitnodiging van 2 november dan nemen we contact met u op om eventuele aanpassingen te doen. Wenst u zelf nog aanpassingen door te voeren naar aanleiding van de wijzigingen dan kunt u dit melden via info@cultuurconnectie.nl.

Aanmelden

Deelname aan het najaarscongres van Cultuurconnectie is gratis. Wilt u deelnemen aan het najaarscongres? Meld u dan aan via het aanmeldformulier voor genodigden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het najaarscongres of bent u op zoek naar aanvullende praktische informatie? Ga dan naar de speciale informatiepagina. Mocht u nog aanvullende informatie wensen, neem dan gerust contact met ons op via info@cultuurconnectie.nl of 030-2303740.

Met vriendelijke groet,


Jan Brands
Directeur Cultuurconnectie