STEAD

STEAD Advisory begeeft zich op het snijvlak van vastgoed en cultuur. Zij begeleiden uw vastgoedvraagstukken en kijken samen met u naar de juiste passende huisvesting voor uw organisatie. Dat doen ze vanuit het perspectief dat u zo optimaal mogelijk moet kunnen functioneren in uw huisvesting.

Vanuit hun jarenlange ervaring en opgebouwde kennis met betrekking tot het realiseren van passende huisvesting voor culturele instellingen, zowel op het vlak van gebruik als het begeleiden van bouwprocessen, is STEAD de ideale partner voor u. Zij ontzorgen u, verrijken uw organisatie met kennis over bouwen en dragen zorg dat u aan het einde van het project kan terugkijken op een geslaagde verbouwing, ontwikkeling of renovatie die de kwaliteit heeft die u mag verwachten en binnen budget gerealiseerd is. Uiteraard kunnen zij u ook reeds in studie- of verkennende fase bij staan. Haalbaarheidsstudies voor huisvestingsvraagstukken stellen zij graag met u op. Zij zijn werkzaam zowel voor de culturele instellingen zelf als voor de overheden die betreffende vastgoed in veel gevallen in eigendom hebben.

Coronamaatregelen en uw gebouw

De huidige omstandigheden door COVID-19 vragen mogelijk in de nabije toekomst voor structurele aanpassingen aan uw huisvesting. Ook op dit vlak is STEAD Advisory uw partner voor begeleiding van betreffende proces. Met de nodige kennis en specialistische partijen kunnen zij u goed bijstaan. Bijvoorbeeld middels en door ons ontwikkelde methodiek kunnen zij inzichtelijk maken wat u met de aanwezige ventilatievoorzieningen in het gebouw kunt doen om voldoende verse lucht toe te voeren in een ruimte en uiteraard ook weer vuile lucht af te voeren.

Lopende projecten

Momenteel werkt STEAD onder andere voor de Gemeente Den Bosch als projectleider voor de nieuwbouw van het Theater aan de Parade. Verder begeleiden ze het ontwerp voor een dorpscentrum met basisschool in Zwartewaal, zijn ze met LantarenVenster in Rotterdam gestart met het proces om de foyer aan te gaan passen en beginnen ze in de tweede helft van 2021 bij Theater de Speeldoos in Baarn als adviseur aan de zijde van het theater in hun proces voor de nieuwbouw.

Meer weten?

Heeft u vastgoedvraagstukken neem vrijblijvend contact op met Richard van Bladel, telefoon 06-29533776 of richard@steadadvisory.com en vraag naar de voordelen die u heeft als lid van Cultuurconnectie of kijk op de informatiepagina van STEAD Advisory op de website van Cultuurconnectie.