Nieuwsflits voor genodigden voorjaarscongres 2021

UITNODIGING: voorjaarscongres Cultuurconnectie - 'Open up!' (10 juni 2021)
 
ALV_duotone_banner


Geachte {heermevrouw} {achternaam},

In deze tijd, waarin onze branche stapsgewijs weer open gaat, hopen wij tijdens het voorjaarscongres 2021 ‘Open up!’ het gesprek met elkaar aan te gaan vanuit het thema ‘samen’. Dit thema komt niet alleen voort uit de saamhorigheid waarmee wij als branche de uitdagingen van deze tijd het hoofd hebben geboden, maar ook het samen open gaan en het gezamenlijk kijken naar de toekomst. Tijdens het voorjaarscongres vinden tevens een cao-ledenraadpleging en de Algemene Ledenvergadering plaats (exclusief voor leden). Het inhoudelijke congresprogramma is als gebruikelijk ook voor andere relaties van Cultuurconnectie toegankelijk.

Wij nodigen u dan ook van harte uit voor het congresprogramma op donderdag 10 juni 2021 vanaf 13:00 tot 15:30 uur. De inhoudelijke bijeenkomst is kosteloos en vindt via Zoom plaats, gestreamd vanuit Cultuurconnectie-lid Kunstwerk! te Zevenaar. Deze inhoudelijke middagsessie gaat over ‘samen meten’, ‘samen zijn’ en ‘samen werken’. Een gedetailleerd programma volgt na aanmelding. Meer informatie leest u ook op de speciale informatiepagina.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor het inhoudelijke middagprogramma, vul dan gelijk het aanmeldformulier in. Na registratie ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving met een unieke persoonlijke Zoom-link die u toegang geeft tot het congres.

Wij kijken er naar uit om u op 10 juni aanstaande online te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,


Jan Brands
Directeur Cultuurconnectie