Academie voor Cultuurmanagement

De Academie voor Cultuurmanagement gelooft dat cultuur de horizon verbreedt. Daarom willen zij bijdragen aan een uitnodigende, vrolijke en vitale culturele sector die zoveel mogelijk mensen bereikt en betrekt. De Academie is voor iedereen die in een culturele organisatie werkt: van medewerker tot manager en van vrijwilliger tot lid van de raad van toezicht.

ACM_hiphopmuseum

Inclusief Leiderschap: ook weer in 2022

In drie interactieve sessies wisselt u van gedachten met collega’s, maar u gaat ook zelf hard aan de slag! Met drie topsprekers uit het veld raakt u geïnspireerd om ook uw organisatie divers(er) inclusief te maken. Na enorm veel animo vorig jaar, heeft de Academie ook voor 2022 weer een reeks gepland. Deze reeks gaat 17 mei van start. Wees er snel bij, want vol=vol!

Bootcamp Financieel Management

Begin uw jaar goed en leer in de driedaagse bootcamp hoe u zelf een projectbegroting maakt en beoordeelt. Of wat dacht u van een jaarbegroting maken, de jaarrekening lezen en stuurinformatie maken? Het mooie aan deze bootcamp is dat u niet met droge theorie gaat werken: u gaat echt aan de slag en u oefent veel met diverse cases. Ook krijgt u alle ruimte voor eigen inbreng. Meld u snel aan, want er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar.

Ledenvoordeel
De Cultuurconnectie heeft in samenwerking met de brancheverenigingen binnen de Federatie Cultuur, een mantelovereenkomst met de Academie voor Cultuurmanagement afgesloten op het gebied van scholing. De overeenkomst maakt dat leden met 15% korting gebruik kunnen maken van deze training en de andere open opleidingen.

Contact

Kijk voor meer informatie op de ledenpagina op de website van Cultuurconnectie of op de website van de Academie voor Cultuurmanagement. De Academie is ook te volgen op Instagram en Facebook.