AFAS Software

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. Zij ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag hun maatschappelijke verantwoordelijkheid.

AFAS ontwikkelt innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een goed voorbeeld is het Spoorwegmuseum in Utrecht. Bij het Spoorwegmuseum ligt in eerste instantie de aandacht bij het publiek en de collectie. Niet bij de ondersteunende processen. Dat was heel lang niet zo'n groot probleem, maar met de jaren groeide toch de behoefte aan een strakkere administratie. Hoe ze dit hebben opgelost? Lees hier het hele verhaal.

logo_AFAS_stapel

AFAS organiseert meerder keren per jaar inspiratiedagen die u kosteleoos kunt bijwonen. Op 21 september aanstaande is het thema duurzaamheid en neemt u een kijkje in de keuken van AFAS, aanmelden kan hier.

Ook mag u een kijkje nemen in de marketingkeuken van AFAS, zij delen graag hun ervaring met leadgeneratie, merkkracht, contentmarketing, marketing intelligence, werkgevermarketing, klantsucces of de customer journey met u. De eerstvolgende marketinginspiratiesessie is op 27 september 2022, meer infromatie en aanmelden via deze link.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over AFAS Software en wat zij voor u kunnen betekenen? Kijk dan op de speciale informatiepagina op onze website, of neem contact op met Daniël Pauw, salesmanager cultuur, daniel.pauw@afas.nl of via telefoonnummer 06-13037266.