Mazars

Nieuwe partner van Cultuurconnectie

Mazars - gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy - en Cultuurconnectie hebben per 1 januari 2019 een partnership gesloten. Leden van Cultuurconnectie genieten daardoor vele voordelen (zie 'Ledenvoordelen').

Vanuit kennis op de vakgebieden accountancy, belastingadvies en consultancy werkt Mazars onder andere voor organisaties uit de culturele sector. Cultureel ondernemerschap is binnen deze organisaties duidelijk aanwezig waarbij zij meerdere uitdagingen hebben. Door marktwerking zijn culturele organisaties genoodzaakt de lat steeds hoger te leggen bij het realiseren van hun doelstellingen, bedrijfsmatig te werken, kosten te beheersen en aanvullende inkomsten te genereren. De Mazars-specialisten van de Sectorgroep Cultuur adviseren de Cultuurconnectie-leden hier graag over. Kwaliteit binnen ethische en wettelijke kaders is wat u van de diensten van Mazars mag verwachten. Vertrouwen in hun oordeel is de reden dat zij bestaan. En dat vertrouwen willen zij voortdurend (blijven) verdienen.

Ledenvoordelen

Leden van Cultuurconnectie genieten vele exclusieve voordelen zoals sterk gereduceerde tarieven voor onder andere HR- en VPB-scans, 10% korting op controleopdrachten bij opdrachten groter dan € 25.000 en 5% korting op overige dienstverlening. Ook zal Mazars met enige regelmaat inhoudelijke bijdragen leveren ten behoeve van de leden van Cultuurconnectie. De leden van Cultuurconnectie hebben inmiddels een exclusieve uitnodiging ontvangen voor kosteloze deelname aan het Mazars Seminar ‘Belastingpositie (vpb en btw) voor de publieke sector’ op 5 februari 2019.

Informatie over partnership

Meer informatie over de samenwerking tussen Mazars en Cultuurconnectie vindt u via deze link. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak of meer informatie over wat Mazars voor u kan betekenen kunt u contact opnemen met Egon de Prouw, Director Audit & Assurance | Sectorleider Cultuur, telefoon 088 - 277 10 24 of email egon.deprouw@mazars.nl.

De samenwerking die Cultuurconnectie de afgelopen jaren had met ABAB op het gebied van deze dienstverlening is per 31 december 2018 beëindigd. Voor meer informatie over het ledenvoordeel bij Cultuurconnectie kunt u contact opnemen met René de Kok, Commercieel Manager van Cultuurconnectie, telefoon 030 – 230 37 40 of email r.dekok@cultuurconnectie.nl