HIT Profit

Veel ondernemers in de cultuursector staan momenteel naast uitdagingen met betrekking tot gezondheid ook voor een financiële uitdaging. De inkomsten lopen terug maar vaste kosten zoals energiekosten blijven doorlopen. Door teruglopende inkomsten is kostenbesparing op dit moment van doorslaggevend belang. HIT Profit is als onafhankelijk kennispartner voor energie de aangewezen partner en geeft graag betekenis aan de huidige uitdaging.

Direct besparen op energiekosten

U kunt als ondernemer direct kosten besparen door inzicht te krijgen in uw zakelijk energieverbruik. De energieanalisten van HIT Profit helpen u graag om aan de slag te gaan met energiebesparende acties die niets of weinig kosten, maar die wel direct een besparing opleveren. Door gebruik te maken van de HIT Solution heeft u 24/7 inzicht in uw energieverbruik en kunt u de op maat gemaakte besparingsadviezen raadplegen.

Voldoen aan wetgeving

Naast een directe besparing en verduurzaming wordt u als ondernemer ook gehouden aan de voorschriften van de Wet milieubeheer en informatieplicht. Wat zijn de regels en hoe kunt u dit realiseren? HIT Profit begrijpt dat u alle hulp hierbij goed kunt gebruiken.

Over HIT Profit

U bent ondernemer. Resultaat haalt u door het verhogen van uw opbrengsten en het verlagen van je kosten. Het scherp inkopen van energie, verduurzamen en voldoen aan wetgeving wordt voor u steeds belangrijker. Mogelijk ontbreekt de tijd en kennis om dit zelf te doen.

HIT Profit helpt u in 3 overzichtelijke stappen:

  1. zij verkleinen uw energiebehoefte
  2. zij passen duurzame oplossingen toe die renderen
  3. de resterende energie kopen zij kostenefficiënt en slim in.

HIT Profit vertelt u graag meer hoe u eenvoudig op je energiekosten kunt besparen. Tijdens een vrijblijvende afspraak lichten zij tevens toe wat de wetgeving inhoudt en hoe u hier als ondernemer mee om kan gaan. Wilt u meer informatie? Kijk op de ledenpagina of op de website van HIT Profit, of neem contact op met Frank van Oers via frank@hitexpert.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 06-29017898.