Nieuwsbrief 3, 22 maart 2022

Voorjaarscongres 2022 & ALV | volksuniversiteitsdag succesvol nieuwe collega | AVG & Google
 
2022.06.08-09_ALV_congres_duotone_banner
Save-the-date: voorjaarscongres & ALV

Op woensdag 8 en donderdag 9 juni 2022 vinden het voorjaarscongres en de Algemene Ledenvergadering (ALV) van Cultuurconnectie plaats. Deze keer zijn wij allen te gast bij onze lidorganisatie Nieuwe Veste in Breda. Dit voorjaarcongres markeert ook een bijzonder moment: een bijeenkomst waarop wij elkaar echt allemaal weer persoonlijk in levende lijve kunnen ontmoeten. Wij kunnen ons niet anders voorstellen dan dat u daar net zo naar uitkijkt als wij dat doen. Via de speciale informatiepagina zal nadere informatie over het programma beschikbaar komen. Noteer deze data alvast in uw agenda. Wij houden u ook via onze nieuwsbrief en website op de hoogte.

Lees meer...
VU_themadag_800x600
Volksuniversiteitsdag groot succes

Op 17 maart 2022 vond de volksuniversiteitsdag ‘Hoe bereiken we meer mensen?’ plaats in de theaterzaal van Nieuwe Veste in Breda. Naast het Landelijk Directeuren- en Coördinatorenoverleg Volksuniversiteiten (LDOV-COV) was er in de middag een uitgebreid inhoudelijk programma met interessante sprekers. Niet alleen Cultuurconnectie-leden namen deel, maar alle volksuniversiteiten in Nederland konden meedoen aan deze succesvolle dag.

Lees meer...
Karin_Knegt_snapshot_4x3
Nieuwe collega: Karin Knegt stelt zich voor

Per 1 april 2022 heten wij Karin Knegt hartelijk welkom als nieuwe collega. Zij komt ons team versterken in de rol van medewerker communicatie bij Cultuurconnectie. Vanwege haar grote enthousiasme heeft zij tijdens de afgelopen volksuniversiteitsdag in Breda alvast een dagje met ons opgetrokken en kennis kunnen maken met enkele van onze leden. Voor deze nieuwsbrief hadden wij een gesprek met haar waarmee zij zich graag aan u voorstelt.

Lees meer...
Google_analytics_phone
Google Analytics en Europese privacywetgeving (AVG)

Google Analytics is bijna niet meer weg te denken uit de toolbox van de online marketeer. Toch moeten we het gebruik hiervan niet voor lief nemen en is het verstandig om na te denken hoe we het resultaat van online campagnes en de website in kaart kunnen brengen zónder Google Analytics. In sommige Europese landen is het gebruik van Google Analytics niet meer toegestaan. Dat zou ook voor Nederland kunnen gelden. Onze preferred supplier SDIM schreef een blogpost hierover.

Lees meer...
 
Certificering
 
Logo_CBCT_4x4

Onlangs ontving het volgende lid van Cultuurconnectie het certificaat 'Kwaliteit in Beeld':

Cultuurconnectie feliciteert coördinator Violette Vis-Jonkers én de medewerkers met het behalen van het certificaat 'Kwaliteit in Beeld'.

Een overzicht van alle gecertificeerde organisaties kunt u vinden op de website van de CBCT. Voor meer informatie over kwaliteitszorg kunt u terecht bij Jan-Willem Kluën of kijk op onze website.

 
Ledennieuws
 
2021.11.15_Facet_ondertekening_fusie_4x4
De Kunstbeweging en Bibliotheek Emmen samen verder als Facet

Met ingang van 9 april 2022 gaan Cultuurconnectie-lid De Kunstbeweging en de Bibliotheek Emmen samen verder onder de naam Facet. Deze nieuwe naam staat symbool voor het veelzijdigheid en veelkleurigheid van de Emmense samenleving, haar inwoners en het brede aanbod van Facet. Alle facetten komen aan de orde. De nieuwe organisatie staat midden in de samenleving en wil met taal, kunst en cultuur een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Emmen en haar inwoners.

 
Agenda
 
ALV_duotone
8 + 9 juni
Voorjaarscongres 2022 & ALV Cultuurconnectie

Op woensdag 8 en donderdag 9 juni 2022 vinden het voorjaarscongres en de Algemene Ledenvergadering (ALV) van Cultuurconnectie plaats.